Jótékonysági előadás Pavle Đurđević gyógykezelésére

2017. december 5-én jótékonysági akció keretében gyermekelőadás lesz Temerin Község Kulturális Központjának színháztermében. A belgrádi Eaclair stúdió színre viszi a Beperelem a Télapót című előadást.A belépőjegy 100 dinárba kerül és a bevételből eredő jövedelmet a 13 éves Pavle Đurđević gyógykezelésére ajánljuk fel, aki születése óta cerebrális paralízisben szenved.
Pavle egész életét végig kíséri betegsége, állandó orvosi és szakorvosi felügyelet alatt van, több ízben műtéti úton enyhítettek állapotán, állandó gyógyszeres és rehabilitáció kezeléseken vesz részt Szerbiában és külföldön. Bekapcsolták az osztrák Renona Suite rehabilitációs központ programjába, ahol több terápiás ciklusban kezelik. A hagyományos orvoslás mellett az alternatív gyógymódokat is alkalmazzák: jó eredményeket mutat a hipoterápiás ( lovagással egybekötött) gyógymód, ezenkívül rendszeres úszással erősítik izmait.
A folyamatos gyógykezelések, az állandó orvosi ellátás és a különféle gyógyszerek beszerzése óriási anyagi terhet ró a családra, egydülálló édesanyjára és gondviselő nagymamájára.
A december 5-én sorrakerülő gyermekelőadásra szervezett látogatást biztosítunk.