Humanitarna predstava za Pavla Đurđevića

U pozorišnoj sali Kulturnog centra opštine Temerin, 5. decembra 2017. godine, biće odigrana humanitarna dečja predstava “Suđenje Deda Mrazu”. Predstava se realizuje u saradnji sa studiom “Eclair” iz Beograda. Cena ulaznice je 100 dinara. Ostvareni prihod biće namenjen Pavlu Đurđeviću (starosti 13 godina), koji boluje od cerebralne paralize.

Pavle Đurđević je rođen 19.10.2004. godine u Novom Sadu. Pohađa OŠ „Milan Petrović“ u Novom Sadu, kao primeran učenik 7. razreda. Po rođenju je ostao bez kiseonika i od tad počinje njegova borba za život. Već u prvom mesecu života postavljena mu je konačna dijagnoza: cerebralna paraliza. Više puta je operisan i lečen u zdravstvenim i rehabilitacionim centrima u Srbiji i inostranstvu. Uključen je u program Rehabilitacionog centra „Renona Suite“ (Rehabilitationszentrum Renona) iz Austrije, gde treba da obnovi terapiju. Pod konstantnim je nadzorom lekara, prima medikamente koji utiču na poboljšanje njegovog stanja, što iziskuje ogromne materijalne troškove od strane porodice.

Pozivamo vas da nam se pridružite u realizaciji predstave humanitarnog karaktera, da bismo svojim učešćem obezbedili dalje lečenje i doprineli poboljšanju zdravstvenog stanja našeg mladog sugrađanina Pavla.