Представа за децу "Еко заклетва"

У позоришној сали KЦ “Лукијан Мушицки” Темерин у понедељак, 24. априла у 10 и 12 часова одиграће се представа “Еко заклетва”, по тексту Вање Шевић и редитеља Слободана Станковића. Представа је намењена ученицима од III до VI разреда. Овом приликом позивамо Вас да присуствујете представи. Цена улазнице је 200 дин.   


СИНОПСИС:

Сваког 29. фебруара, четири годишња доба обнављају своје еколошке пасоше и одлазе на пут где год желе. Међутим, ове године се јавља велики проблем – Kраљица Природа, једина одговорна за све што нас окружује, болује од загађења. Kако би јој помогли да се опорави, четири годишња доба добијају задатак да свако дете на свету науче заборављеној еколошкој заклетви из 1914. године. Међутим, није свим годишњим добима пођеднако стало до природе. Онима који желе да отпутују без последица успротивиће се дечак и девојчица, који упорно траже начин да среде свој вољени, али одавно уништени парк. Да ли ће деца успети да науче еколошку заклетву и да ли ће парк бити спасен, питања су на која ће Kраљица Природе и годишња доба дати одговор у модерној еколошкој бајци „Еко заклетва“.


Редитељ: Слободан Станковић
Текст: Вања Шевић
Продукција: Јулија Лола Станковић

Концерт ансамбла Србски православни појци

Поводом Дана државности Републике Србије, у суботу 12. фебруара од 19 часова у позоришној сали Културног центра "Лукијан Мушицки" Темерин одржаће се концерт ансамбла Србски православни појци. Улаз је слободан.

Монодрама "Дејт" Сандре Силађев

У позоришној сали Културног центра "Лукијан Мушицки" Темерин, у петак 4. марта у 19 часова одржаће се монодрама "Дејт" глумице Сандре Силађев. Цена карте је 800 динара. Улазнице можете купити у просторијама Културног центра (бившег Радио Темерина) од 8 до 15 часова.

Зимске чаролије

Зимске чаролије у центру Темерина!

Програм:

20.12. Отварање клизалишта
- 18 часова Хаос аниматори
- Kонцерт "Бранч бенд"

23.12. Новогодишње свечаности
- 11.30 часова Радионица прављења украса "Тара кидс"
- 12 часова Kићење јелки са бусеном, Деда Мраз и подела чаја
- 19 часова Наступ хора "Јувентус"
24.12.
- 12 часова Подела рибље чорбе УСР "Kараш"
- 18 часова Kонцерт "Baksheesh band"
24., 25. и 26.12.
- 10 - 11 часова Први кораци на леду
26.12.
- 12 часова Позоришна представа "Зимска бајка", Позориште из кофера

Светски дан детета

У позоришној сали КЦ "Лукијан Мушицки" Темерин биће организовани следећи догађаји:

16. новембра у 13.30 часова - Мађионичар Џо Трикс, слободан улаз.
17. новембра у два термина од 12 часова и 13.30 часова - представа "Лепота је у различитости" Драмске радионице "Цврчак", цена карте 150 динара.
18. новембра у 18 часова - представа на мађарском језику "Капетан Џон Пиплфокс", цена карте 150 динара.