Predstava za decu "Eko zakletva"

U pozorisnoj sali KC “Lukijan Musicki” Temerin u ponedeljak, 24. aprila u 10 i 12 casova odigrace se predstava “Eko zakletva”, po tekstu Vanje Sevic i reditelja Slobodana Stankovica. Predstava je namenjena ucenicima od III do VI razreda. Ovom prilikom pozivamo Vas da prisustvujete predstavi. Cena ulaznice je 200 din.   


SINOPSIS:

Svakog 29. februara, četiri godišnja doba obnavljaju svoje ekološke pasoše i odlaze na put gde god žele. Međutim, ove godine se javlja veliki problem – Kraljica Priroda, jedina odgovorna za sve što nas okružuje, boluje od zagađenja. Kako bi joj pomogli da se oporavi, četiri godišnja doba dobijaju zadatak da svako dete na svetu nauče zaboravljenoj ekološkoj zakletvi iz 1914. godine. Međutim, nije svim godišnjim dobima podjednako stalo do prirode. Onima koji žele da otputuju bez posledica usprotiviće se dečak i devojčica, koji uporno traže način da srede svoj voljeni, ali odavno uništeni park. Da li će deca uspeti da nauče ekološku zakletvu i da li će park biti spasen, pitanja su na koja će Kraljica Prirode i godišnja doba dati odgovor u modernoj ekološkoj bajci „Eko zakletva“.


Reditelj: Slobodan Stanković
Tekst: Vanja Šević
Produkcija: Julija Lola Stanković

Koncert ansambla Srbski pravoslavni pojci

Povodom Dana državnosti Republike Srbije, u subotu 12. februara od 19 časova u pozorišnoj sali Кulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se koncert ansambla Srbski pravoslavni pojci. Ulaz je slobodan.

Monodrama "Dejt" Sandre Silađev

U pozorišnoj sali Кulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin, u petak 4. marta u 19 časova održaće se monodrama "Dejt" glumice Sandre Silađev. Cena karte je 800 dinara. Ulaznice možete kupiti u prostorijama Кulturnog centra (bivšeg Radio Temerina) od 8 do 15 časova.

Zimske čarolije

Zimske čarolije u centru Temerina!

Program:

20.12. Otvaranje klizališta
- 18h Haos animatori
- Koncert "Branch band"

23.12. Novogodišnje svečanosti
- 11.30h Radionica pravljenja ukrasa "Tara kids"
- 12h Kićenje jelki sa busenom, Deda Mraz i podela čaja
- 19h Nastup hora "Juventus"


24.12.
- 12h Podela riblje čorbe USR "Karaš"
- 18h Koncert "Baksheesh band"


24., 25. i 26.12.
- 10 - 11h Prvi koraci na ledu


26.12.
- 12h Pozorišna predstava "Zimska bajka", Pozorište iz kofera

Svetski dan deteta

U pozorišnoj sali КC "Lukijan Mušicki" Temerin biće organizovani sledeći događaji:

16. novembra u 13.30 časova - Mađioničar Džo Triks, slobodan ulaz.
17. novembra u dva termina od 12 časova i 13.30 časova - predstava "Lepota je u različitosti" Dramske radionice "Cvrčak", cena karte 150 dinara.
18. novembra u 18 časova - predstava na mađarskom jeziku "Кapetan Džon Piplfoks", cena karte 150 dinara.