Kolibri Star 2019 gyermek dalfesztivál

A temerini Lukijan Mušicki Kulturális Központ az idén is meghirdeti a Kolibri Star gyermek dalfesztivál pályázatát. A fesztivál célja a zenefejlesztés, a fellépési lehetőség biztosítása, a résztvevők ismerkedése és barátkozása.
A Kolibri Star 2019 gyermek dalfesztivál gálaműsorára 2019. május 25-én kerül sor a temerini színházteremben.
A pályázatra 5-től 14 éves gyermekek jelentkezését várjuk Temerin község területéről.
A résztvevők szerb vagy magyar nyelvű dalt adhatnak elő. A kísérőkoreográfiában legfeljebb 4 gyermek léphet fel.
A kitöltött jelentkezési lapot a Kulturális Központ irodájában lehet átadni 2019. április 8-ig. A jelentkezőket személyesen értesítjük a meghallgatás időpontjáról,ahová magukkal kell hozni a kiválasztott dal zenei alapját (matricát) USB hanghordozón. Az ajánlott gyermekdalok és matricák továbbá a jelentkezési lap megtalálható a Kulturális Központ honlapján a www.kctemerin.org.rs címen.
A bíráló bizottság az audíció után meghallgatja a felvételeket és eldönti ki léphet fel a gálaműsoron, ahol a részvevők korosztályuknak és hangszínüknek megfelelő dalt adnak elő.
A legjobb énekeseket első,második és harmadik díjjal jutalmazza a bíráló bizottság és megválasztjuk a közönségdíjas előadót is. Minden részvevő köszönőlevélben részesül.

Részletes információk a Kolibri Star 2019 gyermek dalfesztivállal kapcsolatban a 021/ 843-883-as vezetékes vagy a 069/ 718- 016 -os telefonszámon kaphatók.