A Tom Sawyer kalandjai című előadással vendégszerepel Temerinben az Újvidéki Színház

2018. december 7-én 19 órai kezdettel Temerinben vendégszerepel az Újvidéki Színház társulata. A Lukijan Mušicki Kulturális Központ színháztermében bemutatják a Tom Sawyer kalandjai című darabot.
A belépőjegy elővételben megvásárolható a Kulturális Központ irodájában 8 és 15 óra között vagy az előadás napján a helyszínen. A jegyár 350 dinár.

GYERMEKHÉT 2018

A temerini Lukijan Mušicki Kulturális Központ 2018. október 1-e és 4-e között szervezi meg a gyermekheti rendezvényeket:
Hétfőn, október 1- jén Gyermekek a gyermekeknek címmel koncert a Music Harmony zeneiskola közreműködésével,
Kedden, október 2-án Bébi úr animációs gyermekfilm
Szerdán, október 3 -án Gyermekkor erőszak nélkül címmel tribün
Csütörtökön, október 4-én, Plavi zec slavi rođendan címmel gyermekelőadás

Zeneiskolák növendékeinek koncertje

2018. június 21-én este 6 órai kezdettel a Lukijan Mušicki Kulturális Központ galériájában kerül sor a temerini zeneiskolák növendékeinek koncertjére. A belépés díjtalan.

Audíció kórustagok részére

A kóruséneklés népszerűsítése és a zenés előadások minőségének jobbátétele céljából Temerin Község Kulturális Központja audíciót szervez kórustagok felvételére az újonnan megalakításra kerülő kórusba. Férfi és női énekeseket keresünk.
Az audíción szerb vagy magyar eredeti népdalt, örökzöld melódiát vagy orosz romantikus dalt kell előadni saját választás szerint.
Jelentkezni a temerini Kulturális központ galériájában lehet 9-től 18 óráig. A jelentkezési határidő március 15-e.
Az audícióra március 25-én, vasárnap este 6 órakor kerül sor.
A kiválasztott kórustagok számára havi pénzbelu juttatást biztosít a Kulturális Központ.

Izokrenuta Bajka - újévi gyermekelőadás a színházteremben

A Buđenje dečije kulture elnevezésű projektum keretében 2017. december 14-én és 15-én a temerini színházteremben gyermekszínjátszócsoport tagjai  bemutatják az Izokrenuta bajka - Kifordított mese elnevezésű gyermekelőadást Divna Maksić rendezésében. A belépőjegy 100 dinár. Az előadásra csoportos látogatást szerveznek  az általános iskolás tanulók részére.

  • 1
  • 2