Novogodišnja predstava "Što da ne!?"


Novogodišnja predstava Dramskog studija КC "Lukijan Mušicki" "Što da ne!?" u režiji Divne Maksić i ove godine odigraće se u četiri termina:

17. decembar - organizovana poseta
18. decembar - organizovana poseta
22. decembar - predstava humanitarnog karaktera za Biljanu Кnežević
23. decembar - organizovana poseta (Dom zdravlja Temerin)

Predstava "Luda lova"

U pozorišnoj sali Кulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin, 22. novembra u 20 časova odigraće se predstava "Luda lova" u izvedbi Novosadskog amaterskog pozorišta "Šmiranti" iz Novog Sada. Ulaz je besplatan.

Dečija nedelja 2019.

Кulturni centar „Lukijan Mušicki“ Temerin i ove godine organizuje dečiju nedelju od 7. do 11. oktobra u svojim prostorijama. Programom su predviđene aktivnosti za decu različitog uzrasta.

1.    Dan, 7. oktobar:

•    Tribina „Кako se boriti protiv vršnjačkog nasilja na internetu“, predavač Željko Injac. Tribina će biti održana u 11 časova i predviđena je za uzrast dece od šestog do osmog razreda osnovne škole.

•    Crtani na mađarskom jeziku u 17 časova.

•    Izložba fotografija Jelene Eror u 19 časova.

2.    Dan, 8. oktobar:  Predstava „Princeza Ljubica i princ Dragoljub“ predviđena je za urast dece od prvog do petog razreda osnovne škole.

3.    Dan, 9. oktobar:  Predstava „Princeza Ljubica i princ Dragoljub  predviđena je za urast dece od prvog do petog razreda osnovne škole.

4.    Dan, 10. oktobar: Obeležavanje Dana bezbednosti u saobraćaju u 13 časova ispred КC „Lukijan Mušicki“ Temerin.

5.    Dan, 11. oktobar: Projekcija filma „Priča o igračkama“ biće organizovana u dva termina, od 10 i od 12 časova. Crtani film je predviđen za decu uzrasta od prvog do četvrtog razreda.

Petru za Petrovdan 2019.

Svečana akademija "Petru za Petrovdan" održaće se u prostoru Etno-parka "Brvnara" u Bačkom Jarku u petak 12. jula sa početkom u 20 časova. Akademija je posvećena obeležavanju 35. godišnjice postojanja i rada pevačke grupe "Jarački jarani". Gost večeri je Nenad Grujičić, pesnik.

Humanitarna predstava za Ognjena Uzurova

U saradnji sa dramskom radionicom "Cvrčak", 9. i 10. maja u pozorišnoj sali KC "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se pozorišna predstava u humanitarne svrhe za Ognjena Uzurova (1994) iz Temerina. Ognjen je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio težu povredu kičmenog stuba. Prvobitno je dijagnostifikovana paraplegija, koju je dodatno otežala pojava dekubitisa. Lečenje se ogleda u primeni matičnih ćelija, uz prethodnu sanaciju dekubitalnih rana. Ukupni troškovi lečenja iznose 10.000 evra. Ovim putem vas pozivamo da podržite ovu akciju svojim prisustvom.

Gostovanje Novosadskog pozorišta sa predstavom "Avanture Toma Sojera"

U pozorišnoj sali Kulturnog centra "Lukijan Mušicki " Temerin, 7. decembra 2018. godine u 19 sati, gostuje Novosadsko pozorište sa predstavom "Avanture Toma Sojera". Titlovano na srpski jezik.
Ulaznicu po ceni od 350 dinara možete kupiti u prostorijama Kulturnog centra radnim danom od 8 do 15 časova ili pred sam početak predstave.