Humanitarni koncert za Petru Kaluđerović

U sali bioskopa Kulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin 26. aprila 2018. godine u tri termina od 10, 11 i 12.30 časova održaće se humanitarni koncert za Petru Kaluđerović iz Temerina koja boluje od cerebralne paralize. Cena ulaznice je 100 din. Humanitarni prilog bio bi namenjen operaciji koja je planirana u junu i za koju je potrebno izdvojiti 3000 evra.
Petra ima 3,5 godine i usporenog je psiho motornog razvoja, ima nestabilan hod, slabije koristi desnu ruku i desnu nogu iako je po prirodi veoma živahna i radoznala devojčica. Povremeno nosi proteze, koristi rehabilitaciju u Dečijoj bolnici, Dnevnom centru, banjama i sl. Očekuje se da bi pomenuta operacija tetiva pomogla njenom motoričkom razvoju i olakšala kretanje (od prve godine, uz pomoć fizioterapeuta, intenzivno vežba).

Konkurs za stručno lice vođenja hora

Kulturni centar "Lukijan Mušicki" Temerin u svojoj aktivnosti oko opštinskog hora traži lica za stručno vođstvo lokalnog hora odobrenog na audiciji od 25.03.2018.


Stručno vođstvo mogu biti najviše dve osobe:
- jedna kao dirigent, korepetitor, vokalni pedagog
- druga kao organizator, asistent dirigenta, vokalni pedagog
Prednost će imati insturmentalisti (klavir, violina i sl.).


Zainteresovani kandidati ponudu sa programom rada hora i mesečnom cenom, treba da dostave na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 10. aprila.

Novogodišnji koncert

Novogodišnji poklon koncert Opštine Temerin u izvođenju Dragice Radosavljević Cakane i pevačke grupe „Šara“ održaće se 22. decembra 2017. u bioskopskoj sali Кulturnog centra opštine Temerin sa početkom u 20 časova. Ulaz je besplatan.

Godišnji humanitarni koncert plesne grupe "Maestro"

U sali bioskopa Kulturnog centra opštine Temerin 17. juna 2017. godine od 18,00 časova održan je humanitarni godišnji koncert “Zvezdana noć” plesne grupe “Maestro”. Sav prihod od prodatih ulaznice predat je Aleksandru Trajkoviću.

Humanitarni koncert za Viktora Mađara

Kulturni centar opštine Temerin u saradnji sa školom muzike “Music Harmony” 12. juna 2017. godine u tri termina od 10,00, 11,00 i 12,00 časova organizovao je tri humanitarna koncerta za Viktora Mađara iz Temerina koji boluje od multiple skleroze.

Nastavi sa čitanjem

Koncert grupe Cimbora i Kalaka iz Mađarske

U velikoj sali Kulturnog centra opštine Temerin, 10.05.2017. godine održan je koncert grupe Cimbora i grupe Kalaka iz Mađarske u organizaciji Korhecz Imole iz grupe Cimbora. Kulturni centar je ustupio salu i uključio se u organizaciju publike, gde smo tom prilikom stupili u kontakt sa Predškolskom ustanovom “Veljko Vlahović” i Osnovnom školom “ Kokai Imre”.

  • 1
  • 2