Internet i umetnost

U četvrtak, 25. jula u 18 časova u galeriji КC "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se tribina "Internet i umetnost (onlajn umetnost i ručni radovi na internetu)". Na ovu temu govoriće Željko Injac, internet novinar i Predrag Filipović, medijski inženjer.

Internet protiv religije

U četvrtak, 20. juna u 18 časova u galeriji КC "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se tribina "Internet protiv religije". Na ovu temu govoriće Željko Injac, internet novinar i Predrag Filipović, medijski inženjer.

Teorije zavere, koliko su istinite?

U četvrtak, 23. maja u 19 časova u galeriji KC "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se tribina "Teorije zavere, koliko su istinite?". Na ovu temu govoriće Željko Injac, internet novinar i Predrag Filipović, medijski inženjer.

Tribina "Radosna vest slovenskih apostola"

Tribina pod nazivom „Radosna vest slovenskih apostola (u početku behu Ćirilo i Metodije)“ biće održana u četvrtak, 9. maja od 19 časova, u galeriji Кulturnog centra „Lukijan Mušicki“. O različitim aspektima prosvetiteljskog i misionarskog rada Ćirila i Metodija govoriće moderator i domaćin tribine Milovan Balaban, istoričar, kao i Nikolina Tutuš, doktorand srpske književnosti.

Veče poezije i proze

Pesnici iz Saveza književnika u otadžbini i rasejanju održaće veče poezije i proze u prostoru galerije KC "Lukijan Mušicki" u Temerinu 7. maja od 19 časova. Učesnici večeri su: Mirko Stikić, Dana Radulović, Danijela Mirosavljević, Vera Aleksandrić, Miloš Ivetić, Dušan Kovačević Batulja, Ljiljana Kovačević, Maja Gračan Livada, Jovan Plačkić.