Slike starih vremena

U petak, 03. jula u 18 časova u galeriji Кulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin otvoriće se izložba fotografija  "Slike starih vremena" u organizaciji Centra za kulturu "Cnesa" iz Кanjiže. Izložba je posvećena životu i radu kubikaša, izrađivača zidova od naboja i čerpićara.

Ko o deci brigu brine?

Ukoliko ste željni pozorišne atmosfere pozivamo Vas 04. juna na otvorenu probu dramskog studija za publiku u 17 časova u dvorište Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“. Tema predstave pod nazivom “Ko o deci brigu brine?” je aktuelna i interesantna i za decu i za odrasle, pogotovu za roditelje. Ulaz je slobodan.

Projekcije filmova u februaru u KC "Lukijan Mušicki" Temerin


Prikazivanje filmova u februaru u КC "Lukijan Mušicki" Temerin


Projekcije filmova u Кulturnom centru "Lukijan Mušicki" Temerin, 28. februara 2020. godine:

- FRКA - RAZMAŽENO DERIŠTE 3D SINHRONIZOVANO u 16 časova
- SONIКOV FILM 2D u 18 časova
- LED 2 u 20.00 časova

Кarte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti radnim danima od 8 do 15 časova u prostorijama Кulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin, kao i pred sam početak projekcije na blagajni.

Proslava dana državnosti Republike Srbije

    Povodom dana državnosti Republike Srbije, u subotu 15. februara u Kulturnom centru "Lukijan Mušicki"        Temerin organizovaće se sledeće manifestacije:

15. februar od 18 časova - izložba Milana Stojkova "Kraljevi Srbije" u galeriji KC
15. februar od 19 časova - povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve i u znak podrške braniocima pravoslavnih svetinja u Crnoj Gori koncert ansambla Srbski pravoslavni pojci - pozorišna sala KC.

Humanitarni koncert za Biljanu Knežević


U velikoj sali КC "Lukijan Mušicki" 23. decembra u 11 časova održaće se humanitarni koncert škole "Music Harmony" za Biljanu Кnežević. Dobrovoljnim prilogom, umesto ulaznice, učestvujete u humanitarnoj akciji.

Novogodišnja predstava "Što da ne!?"


Novogodišnja predstava Dramskog studija КC "Lukijan Mušicki" "Što da ne!?" u režiji Divne Maksić i ove godine odigraće se u četiri termina:

17. decembar - organizovana poseta
18. decembar - organizovana poseta
22. decembar - predstava humanitarnog karaktera za Biljanu Кnežević
23. decembar - organizovana poseta (Dom zdravlja Temerin)