Projekcije filmova u maju u KC "Lukijan Mušicki" Temerin

Projekcije filmova u Kulturnom centru "Lukijan Mušicki" Temerin 28. maja 2018. godine:

- UKRADENA PRINCEZA u 16.30 časova
- DEADPOOL 2 u 18.30 časova
- SOLO STAR WARS U 21.00 čas

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti radnim danima od 8 do 15 časova u prostorijama Kulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin, kao i pred sam početak projekcije na blagajni.

Dani slovenske pismenosti KC

U okviru dana Ćirila i Metodija - slovenske pismenosti i kulture, 26. maja u 19 časova u galeriji Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“ Temerin, održaće se predavanje na temu „Politički članci Miloša Crnjanskog“. Predavač je prof. dr Milo Lompar, profesor srpske književnosti i Kulturne istorije Srba, istoričar književnosti i filozof i predsednik Zadužbine Miloša Crnjanskog.

 

Dani slovenske pismenosti

U okviru dana Ćirila i Metodija - slovenske pismenosti i kulture, 25. maja u 19 časova u galeriji Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“ Temerin, održaće se predavanje na temu „Razgovori o ideološkom razmatranju srpske književnosti“. Predavač je prof. dr književnih nauka Boris Bulatović, dobitnik nagrade „Pečat vremena“ za nauku i društvenu teoriju za 2017. godinu za knjigu „Oklevetana književnost“.

"Jezik je naša nevidljiva crkva"

Povodom dana slovenske pismenosti, u okviru projekta „Rađanje dečije kulture“, Dramska sekcija Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“, 24. maja u 18 časova organizuje predstavu pod nazivom „Jezik je naša nevidljiva crkva“.

Napomena: organizovana je poseta učenika viših razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Temerin.

Predstava "Crveni šešir"

U pozorišnoj sali KC „Lukijan Mušicki“ Temerin, u petak, 18. maja sa početkom u 20 časova odigraće se predstava "Crveni šešir", u režiji Dimitrija Šašića. Tekst za ovu predstavio napisao je Rastko Papić, muziku Aleksandar Miletić, a igraju Nada Blam i Mina Lazarević. Ulaznice za predstavu po ceni od 450 dinara mogu se kupiti u prostorijama Kulturnog centra od 8 do 15 časova, kao i na blagajni pred sam početak predstave.

Filmske projekcije u maju u KC "Lukijan Mušicki" Temerin

Projekcije filmova u Kulturnom centru "Lukijan Mušicki" Temerin 13. maja 2018. godine:

- CVRLE NIKAD NE LETIŠ SAM 3D u 16 časova
- OSVETNICI – RAT BESKRAJA 3D u 20.00 časova

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti radnim danima od 8 do 15 časova u prostorijama Kulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin, kao i pred sam početak projekcije, na blagajni.