Petru za Petrovdan 2019.

Svečana akademija "Petru za Petrovdan" održaće se u prostoru Etno-parka "Brvnara" u Bačkom Jarku u petak 12. jula sa početkom u 20 časova. Akademija je posvećena obeležavanju 35. godišnjice postojanja i rada pevačke grupe "Jarački jarani". Gost večeri je Nenad Grujičić, pesnik.

Izložba akvarela Maćaša Nemeta

Кulturni centar "Lukijan Mušicki" Temerin Vas poziva da prisustvujete otvaranju izložbe akvarela Maćaša Nemeta u četvrtak, 27. juna 2019. godine sa početkom u 19 časova.

Internet protiv religije

U četvrtak, 20. juna u 18 časova u galeriji КC "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se tribina "Internet protiv religije". Na ovu temu govoriće Željko Injac, internet novinar i Predrag Filipović, medijski inženjer.

Izložba fotografija "Deca Donbasa"

Otvaranje izložbe fotografija "Deca Donbasa", autora Irene Laškevič i Dena Levija održaće se 31. maja od 19 časova u galeriji Кulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin u organizaciji Društva srpsko-ruskog prijateljstva Temerin.

Teorije zavere, koliko su istinite?

U četvrtak, 23. maja u 19 časova u galeriji KC "Lukijan Mušicki" Temerin održaće se tribina "Teorije zavere, koliko su istinite?". Na ovu temu govoriće Željko Injac, internet novinar i Predrag Filipović, medijski inženjer.