Мај у моме крају "Етно-парк Брвнара"

У простору Етно - парка "Брвнара" 11. маја у 19 часова биће одржано вече посвећено неговању традиционалних народних песама. У забавномузичком програму учествоваће: инструменталиста и певач Милан Вашалић, "Звуци с камена", "Јарачки јарани", Певачка група "Дар завичаја" из Младенова, Женска певачка група "Челаревчанке" и Мушка певачка група КУД "др Младен Стојановић" из Бачког Јарка. Домаћин вечери је Миливоје Бештић.

Манифестација „Мај у моме крају“

13.05. у Етно - парку "Брвнара" одржано је вече посвећено неговању традиционалних народних песама. У забавномузичком програму учествовали су: "Звуци с камена", "Јарачки јарани", Певачка група "Дар завичаја" из Младенова, Женска певачка група "Челаревчанке" и Мушка певачка група КУД "др Младен Стојановић" из Бачког Јарка.

Настави са читањем

Манифестација „Петру за Петровдан“

Деценију уназад, манифестација "Петру за Петровдан" традиционално се одржава у Бачком Јарку у Етно парку "Брвнара". У среду, 12. јула, уз подршку Друштва српско-руског пријатељства  одржано је поетско вече на тему Петровдана и Петра Кочића, наступила је и певачка група "Јарачки јарани", а ове године свечано је откривена спомен-плоча Мили Марчети, заслужном за оснивање Етно-парка "Брвнара". Присутнима се обратио директор Музеја Војводине, др Драго Његован, директор Градске библиотеке у Новом Саду Драган Којић, док је стихове о Петру Кочићу казивала песникиња Марина Жинић Илић.

Настави са читањем