Представа "Чаробна књига"

 

У петак, 27. октобра у позоришној сали Културног центра општине Темерин у терминима од 11, 12 и 14 часова одржаће се представа „Чаробна књига“. Представа је намењена деци предшколског и нижег основношколског узраста. Дечија представа "Чаробна књига" инспирисана је ликовима из бајки: принц, принцеза, чаробњак.

Ликови из представе подстичу развијање маште и нарочито разликовање добра од зла. Ова дечија представа је интерактивна и деца у току представе преузимају иницијативу. Заједно са својим омиљеним ликовима учествују у представи, борећи се да добро победи зло!

Принцеза има задатак да анимира децу у току представе, на тај начин што ће кроз акцију деца осетити потребу да помогну принцези да се одбрани од зла. Интеракција која се одиграва у току представе између извођача и гледалаца, оставља снажан утисак на дечију машту и дубок траг у подсвести деце, која се у сличним ситуацијама слично и понашају односно помажу једни другима.

 

 Такође, у представи је наглашен значај књига и деца кроз игру схватају како свака књига може да буде "чаробна", уколико се користи на прави начин. Победа доброг над злим, развијање тимског духа и приближавање и важност књига деци су главне поруке, које ова представа оставља за собом. Интерактивна комедија деци приближава све ове теме, онако - како је то њима најближе - кроз игру.


У представи играју:

Горан Подлипец,принц
Јована Петронијевић,принцеза
Владимир Петковић,чаробњаци